Lika nekretnine

Klan Šerbedžija izašao iz ormara - sve im je mrsko osim hrvatskih kuna

Objavljeno: 07.06.2020

Nakon objave skandaloznog pisma podrške promotoru antihrvatske antifa agende Gorjanu Toziji od strane Rade Šerbedžije, jučer popodne došlo je do okupljanja više braniteljskih udruga koje će javno uputiti Vladi RH zahtjev da Gorjana Toziju proglasi personom non grata u Hrvatskoj i EU.

Rade Šerbedžija, naime, javno poručuje Gorjanu Toziji koji je napisao za sve nas da smo fašisti, ustaški smradovi, a Hrvatska država kojom vladaju fašisti I kriminalci “da ne podnese ostavku, da se nastavi obračunavati sa fašistima, desničarima …” I još mu kao njegov suučesnik i zavjerenik poručuje :”da će vrijeme pokazati da imamo dovoljno snage da se obračunamo sa desničarskim revizionistima!!! Dakle, Rade Šerbedžija ne samo da podržava Toziju, nego je u tome zajedno sa Tozijom !!!!

Taj isti Rade, koji nas je ovom bljutavom podrškom antihrvatskim pamfletima, ponovo podsjetio na ono što bi htio da se nekako zaboravi: da je Rade otišao u Beograd 1990., i snimao srpski film u okupiranom Vukovaru … ( iz ljubavi, kaže on…).

Istovremeno u javnost su isplivali (osim toliko očite patološke mržnje prema Hrvatskoj) pravi razlozi Radinog pokušaja obrane onoga koji Hrvatsku naziva fašističkom državom i sve nas ustaškim smradovima!!! Naime, neki portali su objavili poruke koje mjesecima izmjenjuju Tozija i Radin sin, Danilo Šerbedžija. Ukratko Danilo Šerbedžija i Gorjan Tozija najbolji su prijatelji i najbliži poslovni partneri u isisavanju milijuna iz državnih proračuna Hrvatske I Makedonije! Naime, Tozija je producent filmova oca i sina Šerbedžije! I zajedno su dijelili milijune u doba Hrvoja Hribara (sjetimo se onoga koji je smijenjen iz HAVC-a zbog financiranja antihrvatskog pamfleta MASAKR U DVORU!).

Danilo je više puta “lajkao” ( kako oni kažu ) i stavljao oduševljene komentare pod Tozijino vulgarno vrijeđanje Hrvatske I Hrvata! Mediji su prenijeli njegovu zadnju objavu na Tozijinom FB-u kada je svima poručio da “on ima pravo boriti se protiv anomalija i fašizma u svim državama svijeta” i da ga u tome neće spriječiti to što je direktor Agencije Vlade Makedonije! Dakle, Danilo Šerbedžija ne samo da odobrava nego i javno “lajka” osobu koja sve nas naziva fašistima I ustaškim smradovima, piše da je predsjednik HDZ-a zapravo Pavelić …

I sada slijedi najbolje! Baš u vrijeme kada je Danilo izmjenjivao poruke oduševljenja sa svojim najboljim prijateljem I poslovnim partnerom Tozijom, HAVC je, očito po Pupovčevoj preporuci, postavio baš tog istog Danila za povjerenika za film RH!!!! Za one koji ne znaju - taj odlučuje o 5 milijuna eura hrvatskog javnog novca!!!!

Zato u svom pismu Rade Šerbedžija brani Toziju i piše da će zajedno snimati još filmova sa Tozijom, Ovo je plan klana Šerbedžija - da zajedno sa Tozijom, koji Hrvatsku naziva fašističkom zemljom, preko Danila Šerbedžije izvlače novac za filmove Rade Šerbedžije, koje će, kao I uvijek producirati njihov BFF Gorjan Tozija, koji će za klan Šerbedžija izvlačiti novac iz makedonske Agencije za film kojoj je još uvijek na čelu Gorjan Tozija !!!

(…)

Naime ,Danilo Šerbedžija se pred novinarima javno hvalio da mu nitko ne može ništa jer ga štite neki iz vrha vlasti! Tozija se, sudeći prema informacijama iz Skopja, javno hvalio da ga klan Šerbedžija štiti preko “šefova u Hrvatskoj” I da mu je Danilo isposlovao da napiše neku bezveznu ispriku da nekako opstane !!!

(…)

HRsvijet će slučaj pratiti da sankcioniranja svih odgovornih i svih koji dopuštaju da se takvi financiraju iz Hrvatskog proračuna te uputiti zahtjev direktoru HAVC-a da odmah smijeni Danila Šerbedžiju.

HRsvijet.net

 

Novalja.coom