Lika nekretnine

I struja se krade, zašto ne?

Objavljeno: 12.06.2020

GOSPIĆ - Od 10. do 12. lipnja na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, osam prometnih nesreća, dva narušavanja javnog reda i mira, dvije dragovoljne predaje i pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim Delničaninom zbog osnova sumnje da je počinio krađu. On se sumnjiči da se 20. svibnja 2019. godine u Doljanima neovlašteno priključio na električnu mrežu i do 20. svibnja 2020. godine neovlašteno trošio električnu energiju, oštetivši pravnu osobu sa sjedištem u Zagrebu. Protiv njega će nadležnomu državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

13. svibnja 2020. godine iz nezaključane vikendice u Čuić Krčevini nepoznati je počinitelj ukrao novac, mobitel i nakit u vlasništvu 61-godišnjakinje.

U nedjelju, 24. svibnja u Nacionalnom parku Plitvička jezera je nepoznati počinitelj iz ruksaka 46-godišnjakinje ukrao novac.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Korenice. U njima su četiri osobe lakše ozlijeđene.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Gospića, te svađom i vikom na području Otočca. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnom sudu.    

U srijedu su dvije osobe s područja Gospića dragovoljno predale 115 komada streljiva, dvije ručne bombe i vojnički karabin, dok je u šumskom predjelu Drenovog Klanca pronađen ručni bacač. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu sve je to izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom