Lika nekretnine

Samo dva kaznena i jedna prometna

Objavljeno: 30.06.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (29./30. lipnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela i jedna prometna nesreća.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalistička istraživanja:

  • nad 51-godišnjim Riječaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari. U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorija koje on koristi u Mogoriću u kojoj je pronađeno 600 grama eksploziva, 50 detonatorskih kapisli, 20 komada raznih vojnih metaka, 4 komada signalnih metaka za bestrzajni top i 2 improvizirane eksplozivne naprave, što je neovlašteno posjedovao. Protiv njega će nadležnomu državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.
  • nad 81-godišnjim Gospićaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. On se sumnjiči da je u nedjelju, 28. lipnja 2020. godine oko 21 sat došao u dvorište obiteljske kuće 60-godišnjaka u Bužimu, gdje ga je nakon verbalne prepirke, napao nožem zadavši mu laku tjelesnu ozljedu u predjelu abdomena. On je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnomu državnom odvjetništvu.

 

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom