Lika nekretnine

Prometne s velikim posljedicama

Objavljeno: 01.07.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (30. lipnja/1. srpnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su tri prometne nesreće.

Jedna prometna nesreća je s poginulom osobom, a dogodila se jučer u 12.30 sati u mjestu Senjskoj Dragi kada je 55-godišnji Zadranin upravljao vozilom s prikolicom iz Senja prema Vratniku kada dolazi do odvajanja priključnog vozila koje udara u automobil kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji Slovenac. Uslijed zadobivenih ozljeda 27-godišnja putnica u osobnom automobilu je preminula u KBC Sušak, dok je vozač osobnog automobila teško ozlijeđen i zadržan na liječenju.

Druga prometna nesreća je s ozlijeđenom osobom, a dogodila se jučer u 12 sati u Brinju kada je maloljetnik (2005) iz Brinja upravljao mopedom te udario u osobni automobil iz suprotnog smjera kojim je upravljala 38-godišnjnja Brinjka. Vozač mopeda je teško ozlijeđen, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Treća prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Gospića.

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na autocesti zaustavili 53-godišnjeg Nijemca, vozača osobnog automobila, kojem je utvrđena brzina od 253 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od 1 mjeseca.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom