Lika nekretnine

Dva kaznena i jedna prometna

Objavljeno: 22.07.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (21./22. srpnja) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela i jedna prometna nesreća.

Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim Poljakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo tjelesna ozljeda. Sumnjiči se da je u ponedjeljak, 20. srpnja oko 22 sata na parkiralištu plaže Zrće fizički napao 26-godišnju Poljakinju i lakše ju ozlijedio. Osumnjičenik je uhićen, predan pritvorskomu nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnomu državnom odvjetništvu.

Jučer popodne su u Otešu, Grad Gospić, dva nepoznata muškarca došla u dvorište 87-godišnjaka i tražili ga da im razmjeni novac, te kada se 87-godišnjak vratio iz kuće s novčanikom kako bi im razmijenio novac, iz ruku su mu istrgnuli novčanik i pobjegli u nepoznatom smjeru, otuđivši mu novac i osobni dokument. Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Novalje.

PU ličko-senjska

 

 

Novalja.coom