Lika nekretnine

HIGHLANDER Velebit Croatia u potrazi je za volonterima!

Objavljeno: 28.07.2020

OTOČAC - HIGHLANDER Velebit Croatia planinarski je događaj čija trasa, duga preko 100 km, započinje na Zavižanu, a završava u Starigradu - Paklenici. U 5 dana trajanja, odnosno od 12. do 17. rujna, sudionici će proći najljepšim dijelovima dvaju nacionalnih parkova – Sjevernog Velebita i Paklenice, a volonteri će pomoći organizaciji cijelog događaja.

Za sve koji svoje vrijeme vole provoditi u prirodi i biti okruženi ljudima te žele pomoći u organizaciji planinarskog događaja, volontiranje na HIGHLANDER Velebitu nudi mnoge mogućnosti i neizmjerno iskustvo.

Volonteri mogu birati između 4 sektora: logistika i infrastruktura, start/cilj, kontrolne točke i društvene mreže. Svakom će volonteru biti osigurana hrana za sve dane volontiranja, dvije HIGHLANDER majice, a za svoju pomoć pri organizaciji događaja svaki će volonter dobiti zahvalnicu te obavezan upis sati u volontersku knjižicu. Svojim volonterskim angažmanom svi će volonteri steći razne organizacijske kompetencije, ali i iz prve ruke dobiti uvid u organizaciju najvećeg long-distance planinarskog događaja u Hrvatskoj. Uz to, svi volonteri uživat će u boravku u prirodi te spavanju ''pod zvjezdanim nebom''. Stoga, svaki volonter mora ponijeti opremu za boravak u prirodi, odnosno šator, vreću, podvreću, kuhalo, posude za kuhanje i vodu, pribor za jelo te pribora za osobnu higijenu i, naravno, planinarsku odjeću.

Svi zainteresirani, u dobi od minimalno 18 godina, mogu se prijaviti organizatoru do 31. kolovoza. 

 

A.V.

 

Novalja.coom