Lika nekretnine

Prometnih kao u priči

Objavljeno: 04.08.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (3./4. kolovoza) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, sedam prometnih nesreća te dva narušavanja javnog reda i mira.

Od 30. kolovoza 2019. do 3. kolovoza ove godine u Stolcu, grad Senj, nepoznati je počinitelj provalio je u vikendicu i dvorišnu zgradu vlasništvo 77- godišnje Senjkinje iz kojih je ukrao razni alat.

Od 31. srpnja do 1. kolovoza na području sela Krbava, općina Udbina, krave i konji nepoznatog vlasnika uništili su zasađene usjeve djeteline u vlasništvu 45-godišnjega Gospićanina.

Jučer, 3. kolovoza u Lovincu su dvije nepoznate muške osobe s higijenskim maskama preko lica, lažno se predstavivši kao djelatnici veterinarske stanice koji imaju saznanja da je novac od prodanih janjaca krivotvoren, od 68- godišnje Lovinčanke uzeli taj novac uz obrazloženje da ga idu pregledati u osobno vozilo te se udaljili u nepoznatom smjeru. 

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama.

U jednoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dogodila se jučer u 14,30 sati u Barić Dragi, općina Karlobag, kada je 63-godišnji Slovenac upravljajući motociklom udario u motocikl kojim je upravljao 42-godišnji Slovenac te pao na kolnik. U toj prometnoj nesreći 63-godišnjak je teško ozlijeđen.

Druga prometna nesreća dogodila se na području Otočca u tunelu Plasina u kojoj je sudjelovalo šest vozila. U njoj su četiri osobe lakše ozlijeđene.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca, Korenice, Senja i Novalje.

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su svađom i vikom na području Gospića i Senja, te će protiv počinitelja biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim sudovima.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom