Lika nekretnine

Prijeti li se, prijeti

Objavljeno: 11.08.2020

GOSPIĆ - Tijekom protekla 24 sata (10./11. kolovoza) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su četiri kaznena djela, dvije prometne nesreće i jedno  narušavanje javnog reda i mira. 

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili kriminalističko istraživanje nad troje maloljetnika s područja zadarske županije, koji se sumnjiče da su u subotu, 8. kolovoza u Novalji ukrali torbicu s osobnim dokumentima vlasništvo 22-godišnje Zagrepčanke.  

Policijski službenici Policijske postaje Gospić jučer su dovršili kriminalistička istraživanja nad:

- 61-godišnjim Perušićaninom koji se sumnjiči da je u nedjelju, 9. kolovoza u Perušiću, prijetio smrću 45-godišnjoj Perušićanki;

- 59-godišnjakom, dvojicom 37-godišnjaka, te 19-godišnjakom (svi s područja Gospića), koji se sumnjiče da su u nedjelju, 9. kolovoza u Gospiću prijetili smrću 39-godišnjem Gospićaninu.

Počinitelji su uhićeni i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja dovedeni pritvorskom nadzorniku, a posebna izvješća su dostavljena nadležnomu državnom odvjetništvu.

Jučer je u Policijsku postaju Novalja pristupio 20-godišnji Nijemac i prijavio da mu je 4. kolovoza nepoznati počinitelj iz apartmana u Novalji ukrao prijenosno računalo. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Dvije prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Karlobaga i Novalje.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Senja, a protiv počinitelja biti će podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom