Lika nekretnine

Mnogo unesrećenih u prometnima

Objavljeno: 12.08.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (11./12. kolovoza) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, šest prometnih nesreća te dva narušavanja javnog reda i mira.

Jučer, 11. kolovoza u Policijsku postaju Novalja pristupio je 20-godišnji Nijemac i prijavio da mu je u nedjelju 9. kolovoza na parkiralištu kod plaže Zrće u Novalji nepoznati počinitelj oštetio osobno vozilo.

Jučer, 11. kolovoza nepoznati je počinitelj iz pekare u Novalji ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima vlasništvo 51-godišnjeg Karlovčanina. 

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnima državnim odvjetništvima.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama. U jednoj su sudjelovala četiri osobna vozila i jedno teretno vozilo, a u njoj su tri osobe teže ozlijeđene i jedna osoba lakše.

Nesreća se dogodila jučer u 16,15 sati na autocesti između čvora Otočac i Perušić kada je 42-godišnjak sa šireg zadarskog područja upravljajući osobnim vozilom udario u teretno vozilo kojim je upravljao 54-godišnji Poljak, a potom se nastavio nekontrolirano kretati te je udario u osobno vozilo kojim je upravljao 47-godišnji državljanin BiH, čije vozilo je od siline udara odbačeno te udarilo u osobno vozilo kojim je upravljao 41-godišnji Zagrepčanin. U prometnoj nesreći četiri osobe su što teško što lakše ozlijeđene. Protiv 42-godišnjaka je  podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće. 

Druga prometna nesreća dogodila se na području Otočca, a u njoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području  Otočca (3) i Karlobaga (1).

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su drskim ponašanjem na području Novalje, te svađom i vikom na području Karlobaga. Protiv počinitelja biti će podnijeti optužni prijedlozi nadležnim sudovima.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom