Lika nekretnine

Kralo se i krast će se

Objavljeno: 13.08.2020

GOSPIĆ - Tijekom protekla dana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela.   

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim Otočaninom koji se sumnjiči da je 1. svibnja u Kuterevu iz planinarske kućice ukrao klupe, stol, agregat i plinsku bocu, vlasništvo planinarske udruge iz Kutereva. Policija ga također sumnjiči i da je 21. svibnja ukrao iz ugostiteljskog objekta. vlasništvo 43-godišnjeg Otočanina LED televizor i veću količinu alkoholnog pića. Počinitelj je uhićen i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja doveden pritvorskomu nadzorniku, a posebna izvješća su dostavljena nadležnomu državnom odvjetništvu. 

Na području Nacionalnog parka Plitvička Jezera nepoznati je počinitelj iz ruksaka ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima. vlasništvo 61-godišnjeg Talijana. 

U Policijskoj postaji Otočac jučer je 25-godišnja Otočanka prijavila da joj je 10./11. kolovoza na parkiralištu u Otočcu nepoznati počinitelj oštetio osobno vozilo. Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom