Lika nekretnine

Dvodnevna edukacija za žene poduzetnice

Objavljeno: 09.09.2020

OTOČAC – Međunarodna mreža poslovnih žena uz podršku Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, organizira dvodnevnu edukaciju, 9. i 16. listopada, u Županijskoj komori Otočac,  za poduzetnice i one koje to žele postati.

Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se od rada u nekom poduzeću. Biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Kako biti uspješna, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći, saznajte na dvodnevnoj edukaciji Poduzetništvo je IN – škola poduzetništva za žene, kojoj je cilj pružanje novih znanja i vještina za kreiranje vlastitog posla sadašnjim i budućim poduzetnicama. Vjerujemo da će se neke žene odlučiti za poduzetnički pothvat, a naš cilj je dati najnovije informacije o svemu što je potrebno za tako veliki korak. Radionice su namijenjene i onim poduzetnicima i poduzetnicama koji žele proširiti postojeća znanja i nadograditi svoje vještine. Program edukacije nalazi se u pratećim dokumentima.

Predavačice Ivana Radić i Aleksandra Carvalho bave se poduzetništvom već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja svima koji se žele baviti poduzetništvom, a ujedno su i članice Međunarodne mreže žena za žene te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Radionice su besplatne za sve polaznice, a zbog situacije s pandemijom koronavirusa broj mjesta je ograničen. Obavezna je prijava putem online obrasca.

Prijava na radionice za poduzetnice u Otočcu, 9. i 16. listopada – obavještavaju iz Županijske komore Otočac.

M.K.

 

Novalja.coom