Lika nekretnine

Ulovili tata koji je provalio u župni stan

Objavljeno: 29.09.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalistička istraživanja nad 28-godišnjakinjom iz Oštarija (Ogulin) zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo teške krađe. Sumnjiči se da je u jutarnjim satima 30. srpnja ove godine pomoću originalnog ključa ušla u župni stan u Perušiću i ukrala 8.000 kuna. Protiv nje će nadležnomu državnom odvjetništvu biti dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave. 

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim Riječaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu. Sumnjiči se da je u nedjelju 27. rujna oko 18.20 sati u Debelom Brdu fizički napao policijskog službenika i lakše ga ozlijedio. On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnomu državnom odvjetništvu. 

Od siječnja do rujna ove godine u Perušiću je nepoznati počinitelj ispred garaže ukrao aluminijske dvodijelne ljestve, produžne kablove za paljenje vozila i lovačku kameru u vlasništvu 40-godišnjaka iz Perušića.

Noću 27./28. rujna u Gospiću je nepoznati počinitelj provalio u prostoriju jedne športske udruge iz koje je ukrao motor za čamac i kanistar s gorivom.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom