Lika nekretnine

Leteći medvjedići imaju prvaka!

Objavljeno: 12.10.2020

OTOČAC - U  Rudopolju je u subotu održano Otvoreno županijsko natjecanje u preciznom slijetanju parajedrilicom Rudopolje 2020.

Organizator ovog takmičenja bio je Klub za slobodno letenje Fobos iz Gospića, koji tijekom ove godine organizira još nekoliko natjecanja na području županije.

Na takmičenju je sudjelovalo 15-ak natjecatelja iz Biograda, Zadra, Otočca, Gospića i Korenice (PK Sokolovi iz Vrhovina,  Leteći medvjedići iz Otočca, KSL Fobos iz Gospića, PJK Flumen iz Rijeke i LK Bumbar iz Požege). Nažalost zbog epidemioloških uvjeta broj natjecatelja je bio manji od planiranog.

Polijetalo se starta iznad Rudopolja (935 mnv), a cilj je bio na livadama u podnožju. Slijetalo se u zadanu točku, a nakon odrađene tri serije obavljenih letova rezultati su zbrajani za ukupni poredak.

Prvoplasirani je Milan Dujmović iz PK Leteći medvjedići, drugi Ivan Kasumović iz KSL Fobos i treći Darko Matasić iz PK Sokolovi. U ekipnoj kategoriji najbolji su bili parajedriličari iz KSL Fobos, drugoplasirani su bili PK Sokolovi, a trećeplasirani PK Leteći medvjedići.

Nakon završenog natjecanja, najboljima su dodijeljena priznanja i medalje.

Paragliding klub Leteći medvjedići poziva sve zainteresirane na besplatno osnovno upoznavanje s parajedrenjem za sve osobe s područja grada Otočca, te ovom prilikom moli zainteresirane da se jave Milanu Dujmoviću na broj 099 789 6892 ili Tomislavu Tonkoviću na broj 098 982 1144.

 

PK Leteći medvjedići/M.K.

 

Novalja.coom