Lika nekretnine

Tradicijska glazbala dinarske zone - kulturno glazbeni susret

Objavljeno: 14.10.2020

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac i udruga svirača tradicijskih glazbala "Zvuci zavičaja" iz zadarske i šibensko-kninske županije organiziraju kulturno glazbeni susret kroz interaktivnu radionicu pod nazivom „Tradicijska glazbala dinarske zone“.
Na susretu sudjeluju vrsni svirači usne harmonike, diplari, dangubičari, guslari i pjevači koji su nastupali na natjecanjima u Republici Hrvatskoj i u inozemstvu.
Susret započinje u subotu, 24.10.2020.g. s početkom u 16,30 sati kada će se na samom početku održati interaktivna radionica/prezentacija instrumenata s naglaskom na usnu harmoniku.

Od 17,15 do 18,00 sati održat će se kratki kulturno umjetnički program u kojem sudjeluju sljedeći izvođači tradicijskih glazbala dinarske zone:
1. ANTON JAGODIĆ - SLOVENIJA
2. DANTE I ANITA MARUŠIĆ - BUJE
3. MILAN PRANJIĆ - TOMISLAVGRAD
4. MARIJAN DIRINBEK- ZAGREB
5. DANE JURIĆ - DUBRAVICE
6. DRAGAN BRZOJA - ZADAR
7. UDRUGA ZVUCI ZAVIČAJA
8. KUD DANGUBICE KUTEREVO
9. HKUD ŠIROKA KULA ŠIROKA KULA
10. FD OTOČAC GPOU OTOČAC

SUKLADNO UPUTAMA NACIONALNOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE KOJE SE ODNOSE NA COVID-19 ULAZ U VELIKU DVORANU UČILIŠTA JE BESPLATAN ALI JE BROJ POSJETITELJA OGRANIČEN. PUBLIKA ĆE IZRAVAN PRIJENOS KULTURNO GLAZBENOG SUSRETA MOĆI PRATITI PUTEM YOUTUBE KANALA GACKA-PROZOR-LIKA U SUBOTU, 24. LISTOPADA, S POČETKOM U 16:30 SATI.

GPOU / I.B. 

 

 

Novalja.coom