Lika nekretnine

Online radionica „Upravljanje kontinuitetom poslovanja – sustavni odgovor na krizne situacije“

Objavljeno: 15.10.2020

ZAGREB – Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb organizira u utorak, 27. listopada ove godine u 14 sati online radionicu s temom „Upravljanje kontinuitetom poslovanja – sustavni odgovor na krizne situacije“.

Aktualna situacija vezana za epidemiju uzrokovanu pojavom virusa SARS COV-2 te snažan potres u Zagrebu najbolji su primjeri koji nam nameću pitanje; jesmo li kao tvrtka spremni učinkovito odgovoriti na pojavu ozbiljnih poteškoća koje mogu rezultirati značajnim gubicima u poslovanju ili čak nestankom s tržišta.

Cilj ove radionice je upoznati polaznike sa strukturom i osnovnim zahtjevima norme ISO 22301:2012, te kako se njenom primjenom mogu ispuniti zahtjevi za kriznim upravljanjem i osiguranjem kontinuiteta poslovanja na najbolji način za tvrtku.

Radionica je namijenjena prvenstveno menadžmentu poduzeća, voditeljima zaduženim za upravljanjem kontinuitetom poslovanja, vlasnicima poslovnih procesa, IT stručnjacima zaduženim za Disaster Recovery informatičke infrastrukture, te svim ostalim osobama zaduženim za krizno upravljanje.

Predavanje će održati Igor Liščić samostalni je savjetnik s dugogodišnjim iskustvom u područjima sustava upravljanja kvalitetom, kontinuitetom poslovanja i informacijskom sigurnošću.

Radionica će se održati online putem aplikacije Microsoft Teams, a poveznica za pristupanje radionici biti će dostavljena svim prijavljenima najkasnije do 26. listopada.

Sudjelovanje na web radionici je besplatno, a zainteresirani mogu podnijeti prijavu putem online obrasca najkasnije do 23. listopada – obavještavaju iz Komore Zagreb.

M.K.

 

Novalja.coom