Lika nekretnine

Najava najvećeg online okupljanja iznajmljivača na 6. regionalnom Forumu obiteljskog smještaja za regiju Lika-Karlovac

Objavljeno: 27.10.2020

OTOČAC – Županijske komore Otočac i Karlovac pozivaju iznajmljivače da se prijave za 6. regionalni Forum obiteljskog smještaja, koji ćete moći pratiti online (livestream), u četvrtak 12. studenoga 2020. godine s početkom u 10 sati, putem Youtube kanala.

Obzirom na cjelokupnu situaciju s pandemijom koronavirusa i važeće epidemiološke mjere, ovogodišnje najveće okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača  Ličko senjske i Karlovačke županije organizira se online. Domaćini, pružatelji ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, moći će pratiti dva radna panela putem linka na društvenim mrežama.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac, koja djeluje pri županijskim komorama Karlovca i Otočca, u partnerstvu s Prilika Grupom.

Prvi dio Foruma rezerviran je za institucionalne teme kao što su promjene i novosti u zakonodavstvu, s naglaskom na poslovanje u uvjetima pandemije, a u drugom dijelu Foruma u dinamičnom tempu govorit će se što s (korona) turizmom u 2021. godini.

Prvi panel je pod nazivom Domaćini u krizi i nakon nje, a kao gosti sudjelovat će: Martina Nimac-Klacina, predsjednica Zajednice obiteljskog turizma HGK; Marijana Lulić, voditeljica Odsjeka za povjerene poslove državne uprave iz područja gospodarstva Ličko-senjske županije; Snježana Profozić, voditeljica Službe za pravne i opće poslove, informiranje i edukaciju, Porezna uprava - Područni ured Karlovac; Mira Špoljarić, direktorica Turistička zajednica općine Rakovica i Natalia Krešić Lončar, vlasnica portala Odmor na zadatku.

Drugi je panel pod nazivom Što s (korona) turizmom u 2021. godini? – powered by Lika Club, a kao gosti sudjelovat će: Boris Šuljić, vlasnik hotela i vinarije Boškinac, Novalja; Hrvojka Božić, ravnateljica Muzeja domovinskog rata, Karlovac; Krešo Rogoz, direktor tvrtke Croatia Open Land DMC, Karlovac;  Ante Svoren, vlasnik pizzerie Ruspante, Sinac, Otočac i Mihovil Bićanić, zamjenik načelnika Općine Rakovica.

Zanimljivi predavači i aktualne teme, razlog su za praćenje ovogodišnjeg najvećeg online susreta iznajmljivača. Obavezna je najava sudjelovanja potvrdom prijave na stranicama Županijske komore Otočac. Svi prijavljeni sudionici, neposredno prije samog događaja dobit će na e-mail poveznicu putem koje će pratiti prijenos Foruma.

M.K.

 

Novalja.coom