Lika nekretnine

Međunarodna online konferencija o kontrolingu održava se 12. i 13. studenoga

Objavljeno: 07.11.2020

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora partner je 8. Međunarodnoj online konferenciji o kontrolingu koja će se održati 12. i 13. studenoga.

Konzultantsko poduzeće Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider i ove godine pod pokroviteljstvom ICV-a – Internationaler Controller Verein (Međunarodne udruge kontrolera) organiziraju ICCC – International Controlling Conference in Croatia – najveći kontroling događaj u Hrvatskoj i regiji. Konferencija će se odvijati online putem ZOOM platforme na engleskom jeziku, okupiti će međunarodne stručnjake i omogućiti uključivanje sudionika iz cijelog svijeta.

Tema konferencije nadahnuta je ekonomskom krizom izazvanom pandemijom COVID-19, koja je jak okidač za stavljanje fokusa na kontroling. Predavači na konferenciji ove će godine biti sjajni stručnjaci iz Njemačke, Rusije, Austrije, Velike Britanije, Poljske, Španjolske, Slovenije i Hrvatske koji će, kroz praktične primjere, govoriti o 13 tema usko vezanih uz aktualna menadžerska i kontrolerska pitanja.

Teme su povezane s novom-normalnom budućnošću menadžmenta, brzim reakcijama kontrolinga i najboljim ključnim pokazateljima u ovom trenutku, te posebno s izvještavanjem, ali i s aktualnostima u odnosu između financijskog i menadžerskog računovodstva, rješenjima u području računovodstva troškova, izazovima kontrolinga u javnoj bolnici i mnogim drugima.

Kome je konferencija namijenjena: svim razinama kontrolera, vlasnicima tvrtki, svim razinama menadžera, planera, podatkovnim znanstvenicima (data scientists), analitičarima podataka (data analysts), IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima kao potpori kontrolingu (BI, DW, planiranje), financijskim i računovodstvenim menadžerima i svim drugima koji osjećaju da novo doba upravljanja kuca na vrata.

Više informacija o konferenciji, predavačima i temama mogu se pogledati na stranicama HGK, a registrirati se zainteresirani trebaju na komorskoj poveznici.

M.K.

 

Novalja.coom