Lika nekretnine

Kuglački klub Velebit iz Otočca nadmoćno savladao goste iz Novske

Objavljeno: 09.11.2020

Protekli vikend KK Velebit iz Otočca ugostio je ekipu KK Novska iz istoimenog grada te i pored lošije igre nadmoćno savladao protivnika te upisao 2.zlata vrijedna boda.

Kuglači domaće momčadi porušili su 3430.čunja,dok su kuglači gostujuće momčadi porušili 107.č.manje ili sveukupno 3323.č.

Natjecanje prve postave obiju momčadi započelo je vrlo borbeno i napeto, tako da je u prvom dijelu igre rezultat bio neriješen 1,5-1,5 poena. Naravno to je izazvalo zabrinutost kod ionako malog broja prisutnih no najviše se nade polagalo na drugu postavu u kojoj je nastupila najjače trojka domaće momčadi tj;Prađeno,Mesić i Petar Zubčić.

Očekivanja su se ispunila te što se susret sve dalje odmicao, prednost domaćina je rasla,da bi na kraju ta prednost narasla na 107.čunjeva više. Ujednačen rezultat porušenih čunjeva druge postave domaćina vratio je osjećaj da se može kad se hoće i kad zatreba.

Naravno uvijek se na kraju nađu oni koji su možda prelomili strah i pridonijeli malo ali tako bitno više od ostalih a to je kod momčadi Velebita bio ovaj put Dario Prađeno s 605.č.te u momčadi gostiju Darijo Duda s 598.č. Kad kažem ovaj put, to znači da nije uvijek isti igrač najbolji,no to je kako rekoh ovaj put.

Susret se odigrao kako rekoh pred nekolicinom prisutnih gledaoca, no samo toliko koliko je potrebno da se susret odigra. Nedostaje podrška publike, nedostaje onaj osjećaj da igraš kod kuće,no valjda i ta nedaća ima svoj kraj a ako je vjerovati Josipu Oreškoviću Ledenom, to nebi trebalo dugo trajati. Živi bili pa vidili.

Susret su veoma uspješno priveli kraju suci Krešimir Mesić "A" i Drago Pleša "B" licence naravno uz tehničku podršku Dade Sladović.

Iduću subotu domaći Velebit gostuje u dosta neugodnom Čakovcu no iznenađenja su moguća. Za napomenuti je i činjenica da je isti dan i Velebit 2.pobjedio goste Obrtnika iz Ogulina rezultatom 5:3.,no to je bilo više nego rutinski.

 

Tekst i slika:

Stjepan Brajković Murta.

Novalja.coom