Lika nekretnine

A tek hrastovina, mnogo vrijedi, mnogo ...

Objavljeno: 09.11.2020

OTOČAC - Tijekom proteklog vikenda (6. – 9. studenog) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela i četiri prometne nesreće.

Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim Gospićaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave. On je 22. kolovoza ove godine zatečen u prometu kako prevozi 40 prostornih metara hrasta, za koja drva je dostavio dvije popratnice. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su popratnice krivotvorene i da su izdane 30. svibnja 2018. godine. Protiv njega će nadležnomu državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

Noću 6./7. studenog je u mjestu Konjskom Brdu, općina Perušić nepoznati počinitelj nepoznatim vatrenim oružjem usmrtio bika u vlasništvu 54-godišnjeg Perušićanina, kojeg je potom i zapalio benzinom. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Korenice (1) i Senja (1).

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 14 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 5 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, 6. studenoga u Ličkom Osiku, kod 39-godišnjeg Hrvata (0.98 g/kg).

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom