Lika nekretnine

Žena u vremenu

Objavljeno: 02.12.2020

OTOČAC – Kako smo već najavili, u petak će biti održana 5. međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu “Žene i točka”, koju organizira i provodi Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac.  Konferenciju ove godine čine tri raznolika panela na kojima će govoriti ukupno sedamnaest vrsnih poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva, koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva.

Prvi panel nosi naziv “Žena u vremenu”. A predstavit će sebe i svoje poslovanje Ida Prester, moderatorica, glazbenica i influencerica; Ivanka Đelilović, vlasnica brenda Plasinia, direktorica tvrtke Plasinia d.o.o. iz Zagreba; Lenka Gospodnetić, novinarka Slobodne Dalmacije, autorica zbirke poezije, crtica i aforizama „Jesmo li sami?“;  Mira Bogdanović, povjesničarka i sociologinja i Tamara Kajari, certificirana profesionalna organizatorica, osnivačica i vlasnica tvrtke SLAGALICA organiziranje.

Zbog dobro nam znanih zdravstvenih razloga, zainteresirana publika ne će moći u živo nazočiti konferenciji, ali će je zato moći pratiti na službenoj Facebook stranici i YouTube kanalu Hrvatske gospodarske komore.

M.K.

 

Novalja.coom