Lika nekretnine

Žene u znanosti mijenjaju svijet

Objavljeno: 03.12.2020

OTOČAC – Ni snijeg nit korona ne će omesti 5. međunarodnu konferencija o ženama u poduzetništvu “Žene i točka”, koju organizira Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac, koja će biti održana sutra, u petak, u velikoj dvorani Gackoga pučkog otvorenog učilišta.

Konferenciju ove godine čine tri raznolika panela na kojima će govoriti ukupno sedamnaest vrsnih poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva, koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva.

Drugi panel nosi naziv: “Žene u znanosti – mijenjaju svijet”. A predstavit će se: Anita Bušljeta Tonković, znanstvena suradnica na Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar i voditeljica Područnog Centra Gospić navedenog instituta; Daniela Gračan, doktorica znanosti, redovita profesorica, predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji; Iva Dasović, docentica na Geofizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu; Ivana Miletić, redoviti profesor u trajnom zvanju, Sveučilište u Zagrebu; specijalist endodoncije i dentalne patologije, KBC Zagreb, Klinika za stomatologiju; Jasminka Brala Mudrovčić, docentica na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću, Sveučilište u Zadru i Jelena Uzelac, viši predavač / Prodekanica za pravne poslove na Effectus Visokom učilištu u Zagrebu.

Zbog dobro nam znanih zdravstvenih razloga, zainteresirana publika ne će moći u živo nazočiti konferenciji, ali će je zato moći pratiti na službenoj Facebook stranici i YouTube kanalu Hrvatske gospodarske komore.

M.K.

 

Novalja.coom