Lika nekretnine

EU totalitarizam

Objavljeno: 05.12.2020

Europska komisija je 12. studenoga 2020. objavila namjeru prisile svih EU zemalja na prihvaćanje LGBTIQ ideologije. Oni koji ne slijede diktat nove LGBTIQ Europe bit će isključeni iz svih financijskih sredstava EU-a, uključujući Fond za oporavak za suočavanje s krizom uzrokovanom koronavirusom. (LGBTIQ je kratica za: Lezbijke, Gej muškarce, Biseksualne osobe, Transrodne i Transeksualne osobe, Interseksualne osobe i Queer osobe).

Europska komisija najavila je da do 2021. godine u EU zakonodavstvo, kao kaznena djela, želi unijeti „govor mržnje„ i „zločine iz mržnje” te do 2022. nametnuti uzajamno priznavanje „duginih obitelji” u cijeloj Europskoj uniji. Dakle, svi oni koji priznaju naravni zakon bit će kažnjeni jer će priznavanje i poštivanje naravnog zakona biti proglašeno “govorom mržnje” i “zločinom iz mržnje”. Ako netko ne bude mislio i govorio o LGBTIQ zajednice kao Europska komisija bit će proglašen “homofobom” i kažnjen.

Fašizam trećeg tisućljeća?

Pod sloganom “Izgradnja Unije u kojoj svatko može biti ono što jest” predstavljena je 12. studenoga 2020. nova strategija za ravnopravnost LGBTIQ osoba.

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen kazala je: “Želim neumorno raditi na izgradnji Unije jednakosti. Unije u kojoj svatko može biti ono što jest i voljeti koga želi – bez straha od optužbi i diskriminacije. Jer biti svoj nije ideološko pitanje. To je pitanje identiteta. Njega nam nitko ne može oduzeti”.

Slažem se s navedenim što je drugarica Ursula kazala jer mi koji ne pripadamo LGBTIQ zajednici također želimo da se poštuje naše uvjerenje, naša vjera, naš kulturni i nacionalni identitet, naravno ne na štetu drugih. Želimo biti ono što jesmo, a strategijom nam se to oduzima! Strategija nas proglašava “homofobima”, širiteljima “govora mržnje” a to nismo!

Mi smo pobornici naravnog zakona, mi znamo tko je muško, a tko žensko. Mi znamo za što koji fiziološki otvor na tijelu služi za razliku od pripadnika LGBTIQ pripadnika! EU komisija je kontradiktorna jer ne priznaje pravo na naravni zakon. Oni koji slijede naravni zakon ne mogu biti ono što jesu, normalni! Bolesni mogu biti ono što jesu (bolesni) i mogu nametati svoje uvjerenje, svoj način života drugima. Strategija Europske komisije ne gradi Uniju jednakosti već Uniju diskriminacije!

(…)

Corative.net

 

Novalja.coom