Lika nekretnine

Rukometaši Gospića nadomak Prve lige

Objavljeno: 09.12.2020

GOSPIĆ - U novoj pauzi prouzrokovanoj koronavirusom rukometaši ne miruju. Uprava Rukometnog kluba Gospić ozbiljno je shvatila odlične rezultate seniorske ekipe, koja se sa šest pobjeda i jednim porazom prometnula za jednog od glavnih konkurenta za osvajanje prvog mjesta u 2. HRL zapad, koje vodi u prvoligaško društvo (1. HRL jug).  Sve miruje a uprava u tišini radi i priprema se za drugi dio prvenstva, te već slaže kockice i za sljedeću sezonu.

Izvršni odbor kluba je odradio sastanak na kojem je glavna tema bila uspjesi seniorske ekipe, a zaključci su da ove velike uspjehe treba pokušati kapitalizirati i da je glavni cilj kluba u ovoj koronavirusom obilježenoj sezoni sve snage usmjeriti na osvajanje 1. mjesta i ulazak u 1. HRL jug.

Bio bi to svojevrstan podvig u dvije sezone napredovati iz 3. HRL zapad u 1. HRL jug budući su rukometaši Gospića u sezoni 2019./2020. bili trećeligaši, a u sezoni 2021./2022. imaju priliku igrati s prvoligašima.

Rukometašima držimo palčeve da uspiju i da gospićkim zaljubljenicima u šport i rukomet priušte novu dimenziju rukometa. Uvjereni smo da će od iduće sezone pune tribine uživati i u glasnoj atmosferi podržavati gospićkog rukometnog prvoligaša.

V.A.

 

Novalja.coom