Lika nekretnine

Gačani Piršljin i Krznarić osvojili medalje na međunarodnoj SPARTAN utrci

Objavljeno: 23.12.2020

OTOČAC - Od 11. do 13. studenoga Stipe Piršljin i Milan Krznarić sudjelovali su na velikoj međunarodnoj utrci poznatom pod nazivom „Spartan“. To je utrka koju odlikuje velika hrabrost i samodisciplina avanturista iz cijelog svijeta. Natjecatelji prelaze dionicu od minimalno 300 km u određenom vremenu, sve u trajanju do maksimalno 30 dana. Utrka je inspirirana drevnim grčkim ratnicima Sparte, a na tom izazovu se polaže ultimativni test hrabrosti i fizičke izdržljivosti.

Krznarić i Piršljin su kao tim Avanturističkog kluba Annapurna uspjeli u svega tri dana preći dionicu od 300 km na biciklu s 25 kg opreme svaki. Vozili su tijekom dana, a dvije noći su noćili na otvorenom i kompletnu hranu i vodu su sobom nosili uz ostalu opremu. Obzirom kako su uspjeli završiti takvu tešku dionicu od 300 km, osvojili su Spartan medalju.

Krznarić i Piršljin zahvaljuju dobrim ljudima koji su ih podržali u ovoj utrci, a to su Salon Laria -Zagreb, Market Zagi -Gospić, Vesna d.o.o. -Perušić, Laki d.o.o. -Lički Osik i CB Bevanda -Gospić.

M.K.

Foto: M. Krznarić / S. Piršljin

 

Novalja.coom