Lika nekretnine

Palila otpad pa zapalila štalu

Objavljeno: 29.12.2020

OTOČAC - U protekla 24 sata (28./29. prosinca) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela i jedna prometna nesreća.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjom Kraljevičankom zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Ona se sumnjiči da je 23. svibnja ove godine u Švici na svom posjedu spaljivala drvene grede i razni otpad, kojom prilikom je vatra zahvatila rub krovne konstrukcije štale koja je u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Švici, te se požar proširio po drvenoj šindri i krovnoj konstrukciji, te je krov u potpunosti izgorio. Protiv nje će nadležnomu državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

U nedjelju, 27. prosinca 2020. godine nepoznati je počinitelj provalio je u hotel u Gospiću u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Gospiću, u kojem je ispremetao stvari, te se materijalna šteta još utvrđuje. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će nadležnomu državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Gospića – priopćavaju iz PU ličko-senjske.

M.K.

 

Novalja.coom