Lika nekretnine

Pandemija velikosrpskih laži i ludila

Objavljeno: 19.03.2021

Otvoreni poziv na nove ratove

Jednom, dakle kada se Šešelj, Šljivančanin, Bokan i kapetan Dragan dovoljno dugo i dovoljno često pojavljaju u Marićevim i drugim najgledanijim TV emisijama u Srbiji i iz dana u dan ponavljaju jedne te iste bljuvotine o ‘Hrvatima fašistima’ koji ‘mrze Srbe samo zato što su grehom rođenja Srbi’ tada je, za to već pripremljena masa običnih Srba, instiktivno sklona vidjeti ih kao istinske branitelje ‘ugroženog srpstva’. ‘Srpskog’ Vukovara, Knina, Gline, Petrinje, Zadra, Dubrovnika, ‘srpske’ Slavonije, Like, Banije, Dalmacije, ‘srpske’ BiH, Crne Gore, Kosova i Makedonije. Još kada se u komentarima ispod tih emisija na You Tube-u većina redovitih gledatelja oduševljeno slaže i podupire Marićeve goste, njihove ‘istine’ i političke ciljeve, onda je to zlokobna najava da će u ‘Regionu’ opet nešto poći po zlu.

Onda to postaje otvoreni poziv na nove ratove.

Posebice protiv Hrvata, zbog pozorno izbrušenog emotivnog sadržaja u narativu o ‘srpskoj nejači u logorima za decu’ ‘pečenju srpskih beba u rernama za hleb’ ‘užasnim mukama u kojima su umirala srpska deca jer su ih časne sestre trovale stavljanjem izdrobljenog stakla u hranu’ ‘probadanja bajonetom nerođenih beba u utrobama srpskih majki’ ‘tegli punoj izvađenih očiju srpske dece na Pavelićevom radnom stolu’ ‘ogrlicama od prstića srpskih beba oko vratova ustaških bojovnika u Vukovaru’ i … nakon toga dolaze škakljiva pitanja: ‘Volite li vi Srbi svoju decu’? ‘Da li bi ste dozvolili da se i njima to desi’?, …

Jednom kada se na tako perfidan način utjera dovoljno mržnje i straha duboko u mozak i duše običnih Srba onda je do novih ratova i bestijalnih zločina nad dehumaniziranim ‘vekovnim srpskim neprijateljima’ samo jedan korak.

Ponašanje Šešeljevih dragovoljaca u Vukovaru, belih orlova Dragoslava Bokana u Voćinu i knindži kapetana Dragana u Škabrnji očiti su primjeri.

Velikosrbi neumorno pokušavaju uvjeriti svoj narod i sve druge narode da Hrvati nemaju pravo biti slobodni ni imati svoju državu. Vidite, kada iz dana u dan mediji u Srbiji neprestano vrte u krug i ponavljaju jedne te iste laži i slogane: ‘Hrvati su ustaše i fašisti’, ‘Hrvati su pokatoličeni Srbi’, ‘Hrvati su najgori Srbi’, ‘Hrvati nemaju vlastitu povijest, identitet, kulturu i jezik’, ‘Vukovar je srpski, Knin je srpski, Dubrovnik je srpski, Zadar je srpski…’ onda to s vremenom u običnom narodu zaživi kao ‘srpska istina’. I bez obzira na svu apsurdnost onoga što im ti velikosrpski patološki lažljivci i grabežljivci propovijedaju, ipak im na kraju povjeruju. Slijepo ih slijede i uopće ne mare za posljedice.

Sve to na određen način govori da i današnji velikosrpski ideolozi i propagandisti apsolutno ne vode računa o drugačijoj budućnosti svog naroda i odnosa s Hrvatima osim onog koji je vezan za nova krvoprolića i osvajačke ratove .
Jednostavno rečeno – ‘Do istrage naše ili vaše’

(…)

Kamenjar.com.

 

Novalja.coom