Lika nekretnine

U kriminalnoj bašči svakakvoga cvijeća

Objavljeno: 14.06.2021

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave evidentirane su dvije krađe. Noću 8./9. lipnja nepoznati počinitelj je u mjestu Kik ukrao magaricu u vlasništvu 48-godišnjaka.
 
U subotu 12. lipnja  je u Cesarici nepoznati počinitelj ukrao perilicu za suđe i štednjak s pećnicom u vlasništvu 64-godišnjega Gospićanina.   
Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjim Otočaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je u petak, 11. lipnja, u Otočcu prijetio ubojstvom 51-godišnjem Otočaninu.  

Proteklog vikenda evidentirano 12 prometnih nesreća. Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Otočca. U njima je jedna osoba teško ozlijeđena i jedna lakše ozlijeđena.
 
Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u petak11. lipnja na autocesti u visini Križpolja kada je 61-godišnji Čeh upravljao motociklom i pao na kolnik. Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Ogulinu.
 
Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (6), Korenice (2), Gospića (1) i Novalje (1).

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su svađom i vikom na području Gospića i Novalje, te tučnjavom na području Novalje.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom