Lika nekretnine

Gravelman Perušić - into the wild

Objavljeno: 25.06.2021

PERUŠIĆ - Turistička zajednica općine Perušić u suradnji sa Športsko-rekreativnom udrugom Segment 21 i podrškom Pećinskog parka Grabovača, osmislila je za vikend pun adrenalina i dobrih vibracija, a radi se biciklističkoj utrci „Gravelman Perušić - into the wild“, koja će se održati 11. srpnja (nedjelja).

Prilika je to za dokazivanje forme, ali i prilika za bijeg u prirodu. Dok jedni voze bicikl, drugi će razgledati spilju Samograd, obići poučne staze Pećinskog parka Grabovača, splavariti po rijeci Lici, obići Stari grad Perušić i Kosinjsku dolinu.

Lovci (chaseri) krenut će s malim vremenskim odmakom i probat će doći u cilj prvi. Start i cilj utrke je Pećinski park Grabovača. Oni koji su željni dokazivanja i utrkivanja krenut će u utrku protiv lovaca i ne dozvoliti da budu ulovljeni. Oni koji to nisu, pred njima je idealna ruta za uživanje u prirodnim ljepotama općine Perušić i ideja im je završiti utrku jer svi koji dođu u cilj postaju FINISHERI.

Na cilju spremno čekaju lokalni OPG-ovi, hladni napitci, dobra hrana i najslasniji kolačići napravljeni rukama perušićkih domaćica. Svi žele biti na cilju, takvom cilju gdje se mirisi lokalnih delicija spajaju s mirisima ličkog bilja, temperatura postaje sve ugodnija, zrak svježiji i ostaje vrijeme za užitak u prekrasnoj ljetnoj večeri.

M.S.

 

Novalja.coom