Lika nekretnine

165. obljetnica rođenja Nikole Tesle

Objavljeno: 08.07.2021

GOSPIĆ - Od svojih službenih početaka Memorijalni centar Nikola Tesla Smiljan tradicionalno slavi rođendan velikog znanstvenika Nikole Tesle i godišnjicu otvorenja Centra, 10. srpnja. Održavanjem niza aktivnosti, projekata i izložbi, promiču se trajne vrijednosti znanosti, obrazovanja, kulture i komunikacije.

Ideja za suradnju s modnim dvojcem ELFS i ostvarenje ovog projekta nastala je u želji da se posjetiteljima Teslinog rodnog mjesta pruži mogućnost ekskluzivne memorije koja je funkcionalna, suvremena, korisna te izvrstan podsjetnik na doživljaj genijevog zavičaja.

Zašto smo baš odabrali ELFS za suradnju i majicu dizajnerskog branda za memoriju? Sam Tesla bio je uvijek lijepo odjeven, pridavao je pozornost tome da mu odjeća koju nosi savršeno pristaje te da izgleda elegantno.

Ova limitirana kolekcija, dizajnirana za Memorijalni centar Nikola Tesla, osim promocije Centra ima i humanitarno obilježje. Sav ostvareni prihod od prodaje namijenjen je u humanitarne svrhe za Banovinu. U ime čovjeka koji je svojim radom doprinosio dobrobiti čovječanstva.

A.M.Š.

 

Novalja.coom