Lika nekretnine

Podrška razvoju obrtništva LSŽ - okrugli stol

Objavljeno: 10.11.2021

GOSPIĆ - Obilježavajući 25. godišnjicu rada Obrtnička komora Ličko-senjske županije u suradnji s Ličko-senjskom županijom organizira  Okrugli stol s temom „Podrška razvoju obrtništva Ličko-senjske županije“.

 Okrugli stol će biti održan 12. studenog (subota) u Pučkom otvorenom učilištu Dr. Ante Starčević u Gospiću s početkom u 10 sati.                 

Tematska izlaganja imat će Marija Zorić i Andrija Brkljačić iz Razvojne agencije LIRA o višegodišnjem financijskom okviru 2021.-2027.; Nacionalnom planu oporavka i otpornosti i Planu razvoja Ličko-senjske županije 2021.-2027.

O kreditnim linijama HBOR-a za potporu malom poduzetništvu govorit će voditeljica Ureda HBOR-a za LSŽ Draženka Draženović-Kostelac. A o iskustvima provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu LAGUR-a Tramuntana voditeljica LAGUR-a Tramuntana Petra Aničić.

Po završetku Okruglog stola upriličit će se potpisivanje Sporazuma o stipendiranju u deficitarnim obrtničkim zanimanjima između Obrtničke komore Ličko-senjske županije i Ličko-senjske županije, te dodjela priznanja povodom 25. godišnjice rada Komore.

 

J.V./M.K.

 

Novalja.coom