Lika nekretnine

Žene i točka - 3. prosinca

Objavljeno: 27.11.2021

OTOČAC – 6. Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu Žene i točka bit će održana 3. prosinca (petak) u Otočcu. U programu konferencije kao predstavnice HGK sudjeluju potpredsjednica Mirjana Čagalj kao uvodničarka u konferenciju i direktorica Marija Šćulac Domac kao uvodničarka u panel pod nazivom RADiONA.

Konferenciju ove godine čine tri raznolika panela na kojima će govoriti ukupno devetnaest vrsnih poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva, koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva.

Prvi panel bit će pod nazivom “MENTORICA2BE – velike žene u malom biznisu”, drugi panel “RADiONA – priroda je ženskog roda“, dok će treći panel pod nazivom “Neprilika kao prilika- žene za novu renesansu”.

Cilj je konferencije govoriti u javnosti o ženama u poduzetništvu bez obzira na vjersku, nacionalnu i etničku pripadnost, istaknuti njihovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji, Hrvatskoj i susjednim zemljama te ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte, ali i pomoći im u umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva.

Konferencija Žene i točka prenositi će se i online, putem:

Zbog epidemioloških mjera Konferencija će se održati uz ograničeni broj publike u dvorani. Prisustvovanje uživo moguće je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. Oni koji nemaju navedenu potvrdu moći će prije početka konferencije napraviti brzi test u Domu zdravlja u Otočcu.

M.K.

 

Novalja.coom