Lika nekretnine

MNogo prometnih, mnogo ...

Objavljeno: 29.11.2021

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim Ogulincem zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare.
 
Sumnjiči se da je tijekom prosinca 2020. godine kao odgovorna osoba jednog poduzeća s 69-godišnjim Gospićaninom dogovorio izvođenje građevinskih radova za što mu je oštećeni uplatio dogovoreni novčani iznos od 15.000 kuna, a radovi do danas nisu izvršeni.

Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 12 prometnih nesreća.

Dvije prometne nesreće su s tri lakše ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Gospića.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (7), Otočca (1), Senja (1) i Novalje (1).

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 14 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, pet prekršaja nevezanja sigurnosnim pojasom i tri prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu, 27. studenog u Otočcu kod 24-godišnjega Hrvata (1,86 g/kg).

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom