Lika nekretnine

Fizički napao i teško ozlijedio

Objavljeno: 03.01.2022

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim Gospićaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede. Sumnjiči se da je 31. prosinca prošle godine oko 22,30 sati na području Gospića fizički napao 24-godišnjeg Gospićanina i teško ga ozlijedio. On je uhićen, predan pritvorskomu nadzorniku, a protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je osam prometnih nesreća, te su provedene preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu

Dvije prometne nesreće su s lakše ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Otočca gdje je jedna osoba ozlijeđena i na području Korenice gdje je također jedna osoba ozlijeđena.
 
Šest prometnih nesreća je s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (4) i Korenice (2).
 
Tijekom vikenda provedene su preventivno-represivne akcije u prometu i u tom periodu utvrđena su dva prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i dva prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.
 
Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Korenici kod 44-godišnjega Hrvata koji je upravljao osobnim automobilom talijanske nacionalne oznake (2,05 g/kg).

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom