Lika nekretnine

Poduzetništvo je IN - predavanja i radionice o poduzetništvu

Objavljeno: 07.04.2022

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Otočac organizira proljetni ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju poduzetništvu, u partnerstvu s Međunarodnom mrežom poslovnih žena.

Proljetna edukacija održati će se online u utorak i srijedu 26. i 27. travnja, s početkom u 10 sati putem platforme Microsoft Teams.

Edukacija je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima, kao i onima koji tek ulaze u svijet poduzetništva. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću. Biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na ovim edukacijama moći će se saznati kako biti uspješan, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što sve čeka na poduzetničkom putu, koje prepreke treba izbjeći. Ova radionica dio je programa podrške "Poduzetništvo je IN" koji uključuje prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicima, izgradnju i jačanje kapaciteta zaposlenika kroz program obuke, pomaganje poduzetnicima u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

Cijena za sudjelovanje na radionici iznosi 300 kuna po polazniku.

Prijava sudjelovanja je obavezna putem prijavnog obrasca najkasnije do ponedjeljka, 24. travnja. 

M.K.

 

Novalja.coom