Lika nekretnine

Konferencija „Hrvatski dani osiguranja 2022“

Objavljeno: 25.04.2022

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora suorganizator je znanstveno-stručne konferencije „Hrvatski dani osiguranja 2022“ koja će se održati od 4. do 6. svibnja 2022. u Opatiji, u Amadria Park Grand Hotelu 4 Opatijska Cvijeta.

Konferencija je najznačajnije okupljanje stručnjaka u području osiguranja na kojoj će se raspravljati o aktualnim temama i najnovijim trendovima na hrvatskom i europskom tržištu osiguranja uz sudjelovanje brojnih predstavnika regulatora i drugih pratećih financijskih institucija s nacionalne, regionalne i europske razine. Organizator konferencije je Hrvatski ured za osiguranje, a pokrovitelji konferencije tradicionalno su Ured predsjednika Republike Hrvatske i Ministarstvo financija.

Glavne teme konferencije o kojima će se detaljnije raspravljati na panelima u kojima sudjeluju predsjednici Udruženja osiguravatelja i Udruženja društava za brokerske poslove u osiguranju i reosiguranju HGK su: izazovi transformacije tržišta osiguranja; reforma zdravstvenog sustava – prilika za doprinos osiguratelja; ugovor o osiguranju i Zakon o obveznim odnosima – vrijeme za promjene; kako odgovoriti na zahtjeve potrošača – izazovi distribucije osiguranja; budućnosti energetike i pozicije industrije osiguranja; digitalni ekosustavi; FinTech u osiguranju i druge značajne teme.

M.K.

 

Novalja.coom