Lika nekretnine

Teška prometna, pokušaj krađe automobila, pronađeno streljivo

Objavljeno: 30.04.2022

GOSPIĆ - U srijedu, 27. travnja u Ličkom Lešću je nepoznati počinitelj iz dvorišta obiteljske kuće pokušao ukrasti otključani automobil, vlasništvo 46-godišnjaka. Policija traga za počiniteljem, protiv kojega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prekjučer je u 8,45 sati na autocesti na području grada Gospića došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenom osobom. Prometna nesreća se dogodila kada je 43-godišnji Zagrepčanin upravljao osobnim automobilom lijevom pretjecajnom trakom zahvatio gumama meki teren i sletio ulijevo, udario u dvostruku zaštitnu metalnu ogradu i automobilom prešao na traku kojom se kreću vozila u smjeru juga. Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru. Tom prilikom došlo je do oštećenja osobnog automobila kojim je prema jugu upravljao 43-godišnji Zaprešićanac. 

Prekjučer su policijski službenici u šumskom predjelu mjesta Donji Vaganac u travi pronašli 74 komada streljiva call. 7,62x54 mm. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske streljivo je izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom