Lika nekretnine

Ukralo janjce

Objavljeno: 02.05.2022

GOSPIĆ - Noću 28./29. travnja nepoznati su počinitelji u Lešću iz nezaključane štale ukrali četiri janjeta u vlasništvu 60-godišnjakinje, te su u Gornjim Vrhovinama ušli u nezaključanu štalu u vlasništvu 55-godišnjakinje iz koje nisu ništa ukrali.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Tijekom vikenda evidentirano je pet prometnih nesreća i provedene su preventivno represivne akcije

Jedna prometna nesreća je s lakše ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Senja, dok su ostale s materijalnom štetom a dogodile su se na području Gospića (1), Otočca (1) i Novalje (2).

 Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđen je 71 prekršaj prekoračenja dopuštene brzine kretanja i osam prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu, 30. travnja u Krasnu kod 55-godišnjaka (2,92 g/kg).

Najveća utvrđena brzina kretanja od 242km/h izmjerena je jučer na autocesti između odmorišta Jadova i Zir kod 57-godišnjeg Austrijanca koji je upravljao osobnim automobilom. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju RH u trajanju od 1 mjeseca.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom