Lika nekretnine

Zdunić imenovan načelnikom Policijske uprave ličko-senjske

Objavljeno: 04.05.2022

GOSPIĆ - Interni oglas za imenovanje rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova raspisan je 29. ožujka ove godine, između ostalog i za radno mjesto načelnika Policijske uprave ličko-senjske.
 
Nakon provedenog internog oglasa na prijedlog glavnog ravnatelja policije Nikole Miline, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, s 2. svibnjem 2022. godine, imenovao je Zorana Zdunića za načelnika Policijske uprave ličko-senjske.
 
Zoran Zdunić zaposlen je u Ministarstvu unutarnjih poslova od 1990. godine, obavljao je različite poslove kriminalističke i temeljene policije, 14 godina proveo je kao načelnik VII. policijske postaje Zagreb te je od travnja 2020. godine obavljao poslove privremenog načelnika Policijske uprave ličko-senjske.
 
Načelniku Zoranu Zduniću rješenje o imenovanju uručio je zamjenik glavnog ravnatelja policije Jozo Šuker, kojom prilikom je održan i kolegij kojem su prisustvovali zamjenik načelnika policijske uprave i voditelji službi.
 
PU ličko-senjska 

Novalja.coom