Lika nekretnine

Smjernice za zamjenu kune eurom – online 14. lipnja

Objavljeno: 05.06.2022

OTOČAC – Zamjena kune eurom ne samo da je na vidiku, već je to gotova stvar. A da bi se taj proces obavio, potrebne su pripreme i prilagodbe. Stoga Hrvatska gospodarska komora poziva na online predstavljanje revidiranih Smjernica za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom, koje će se održati u utorak, 14. lipnja, u 10 sati, putem platforme Microsoft Teams.

Smjernice će predstaviti Lucija Sušić, voditeljica Odjela za izobrazbu i informiranje o pravima potrošača iz Uprave za trgovinu i politiku javne nabave Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, članica Koordinacijskog odbora za prilagodbu gospodarstva i zaštitu potrošača i Ivana Ravlić Ivanović, načelnica Sektora za bankarstvo, računovodstvo i reviziju u Ministarstvu financija i zamjenica glavne koordinatorice Kooordinacijskog odbora za zakonodavne prilagodbe.

Koordinacijski odbor za prilagodbu gospodarstva i zaštitu potrošača izradio je dokument za prilagodbu gospodarstva u procesu zamjene hrvatske kune eurom s ciljem pravovremenog informiranja gospodarstvenika o pripremama koje je potrebno provesti u postupku uvođenja eura kao nacionalne valute.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na online praćenje predstavljanja i postaviti pitanja o postupku uvođenja eura putem linka HGK najkasnije do petka, 10. lipnja, u 12 sati.

Prijavljenima će biti dostavljena poveznica za praćenje dan prije početka predstavljanja.

M.K.

 

Novalja.coom