Lika nekretnine

Sajam poduzetništva – 5. srpnja

Objavljeno: 30.06.2022

GOSPIĆ - U organizaciji Ličko-senjske županije, a pod pokroviteljstvom  Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ove godine prvi put biti će održan Sajam poduzetništva Ličko-senjske županije. Sajam poduzetništva bit će održan 5. srpnja u KIC-u Gospić s početkom u 9:30 uri.

Na Sajmu će biti organizirana i dva okrugla stola, prvi pod nazivom Institucionalna potpora poduzetništvu i drugi pod nazivom Financijska podrška malom gospodarstvu.

Sajam poduzetništva Ličko-senjske županije organizira se u suradnji s HAMAG-BICRO i Razvojnim centrom Ličko-senjske županije, a biti će mjesto poslovnih susreta i prilika poduzetnicima da se informiraju se o mogućnostima dobivanja bespovratnih potpora iz različitih izvora te o uslugama koje nude poduzetničke potporne institucije koje djeluju na području Ličko-senjske županije. 

Sajam će omogućiti direktnu komunikaciju s predstavnicima ministarstava, HAMAG-BICRO-a, Hrvatske banke za obnovu i razvoj, Razvojnog centra Ličko-senjske županije, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, Obrtničke komore Ličko-senjske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Gospić, Javne ustanove Razvojna agencija Ličko-senjske županije i Poduzetničkog centra Ragan d.o.o. Novalja.

Kroz primjere dobre prakse, poduzetnicima će se približiti dobre strane aktivnog poduzetništva, a upoznati će se i sa prednostima zelenog radnog mjesta, vaučerima za obrazovanje…

Svi oni koji nisu u mogućnosti posjetiti Sajam i iskoristiti mogućnost neposrednog kontakta s predstavnicima poduzetničkih potpornih institucija, radni dio programa moći će pratiti i putem ZOOM platforme.

A.M./M.K.

 

Novalja.coom