Lika nekretnine

Prijetnje i krađe

Objavljeno: 25.07.2022

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalistička istraživanja nad tri osobe zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela prijetnje i to nad:

  • 38-godišnjim Gospićaninom koji se sumnjiči da je u više navrata prijetio smrću 47-godišnjem Gospićaninu, 
  • 60-godišnjem Lovinčaninu koji se sumnjiči da je 18. srpnja prijetio ubojstvom 58-godišnjakinji s područja općine Sali, 
  • 61-godišnjem Brinjaku koji se sumnjiči da je prijetio ubojstvom 82-godišnjem Brinjaku.

Osumnjičeni su uhićeni, predani pritvorskomu nadzorniku, a kaznene prijave protiv njih dostavljene su nadležnomu državnom odvjetništvu.

U Novalji su nepoznati počinitelji u petak ukrali bicikl u vlasništvu 42-godišnje Novaljke,  a u subotu, 23. srpnja električni i brdski bicikl u vlasništvu 40-godišnjeg Poljaka, te električni bicikl u vlasništvu 48-godišnjeg Slovenca. Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

U petak je na ugibalištu u Senju nepoznati počinitelj provalio u njemački kamper iz kojeg je ukrao laptop i novac u vlasništvu dvoje Nijemaca. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom