Lika nekretnine

Sezona je krađa

Objavljeno: 12.08.2022

GOSPIĆ - Od 2. do 11. kolovoza nepoznati je počinitelj ukrao s livade između Ličkog Ribnika i Počitelja više košnica s pčelama, u vlasništvu 66-godišnjeg Trogiranina.

U Novalji na plaži Zrće su 9. kolovoza oko 3 sata nepoznati počinitelji fizički napali i teško ozlijedili 21-godišnjeg Makaranina.

11. kolovoza je u Staroj Novalji nepoznati počinitelj iz stražnjeg džepa hlača ukrao novčanik s novcem, bankovnim karticama i osobnim dokumentima 29-godišnjem Nijemcu.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnima državnim odvjetništvima.

Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim Talijanom zbog osnova sumnje da je počinio tešku krađu. On se sumnjiči da je 10. kolovoza u klubu na plaži Zrće 20-godišnjem Talijanu otrgnuo s vrata zlatni lančić i udaljio se u nepoznatom smjeru. Protiv osumnjičenika će nadležnomu državnom odvjetništvu biti podnijeto posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je jedna dragovoljna predaja oružja i jedan pronalazak minskoeksplozivnog sredstva:
 
- u Gospiću je građanin dragovoljno predao 289 komada raznog streljiva, 4 spremnika za automatsku pušku, 5 spremnika za strojnicu Ero i prigušivač za automatsku pušku,
- u grmu u Novalji, pronađene su 3 detonatorske kapisle, 5 elektrodetonarskih kapisli, komad od 1,7 metara sporogorećeg štapina i 0,5 kilograma eksploziva PEP-500.
Navedeno je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom