Lika nekretnine

Dvodnevna radionica za organizatore turističkih aktivnosti u nepristupačnom području

Objavljeno: 15.10.2022

OTOČAC - Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) i Hrvatska gospodarska komora provode dvodnevnu radionicu za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima.

Sve tvrtke, obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma.

Edukacija će se održati u Gospiću 10. i 11. studenoga u Razvojnom centru Ličko-senjske županije. Registracija polaznika počinje u 9, a početak edukacije je predviđen u 9:30 sati.

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 150 kuna po polazniku, dok je za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice HGK cijena 300 kuna po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje potvrde o pohađanju.

M.K.

 

Novalja.coom