Lika nekretnine

Drugo stručno vijeće vjeroučitelja GSB

Objavljeno: 19.10.2022

PLITVIČKA JEZERA - Drugo stručno vijeće vjeroučitelja Gospićko-senjske biskupije održano je od 14. do 16. listopada u Pastoralnom centru „Marija Majka Crkve“ na Plitvičkim jezerima.

Susret je počeo Molitvom svetog Franje koju je pripremila voditeljica stručnog vijeća Ivona Rendulić. Inka Salopek uvela je sudionike u svijet igre te dala primjere kako se igra koristi u nastavi vjeronauka. Ivana Kovačević prezentirala je primjer dobre prakse „Isus nas uči moliti“ gdje je pokazala kako je svoje učenike naučila moliti Očenaš uz znakovni jezik. Ana Tomljanović prezentirala je Twinning projekt „Biljke u Bibliji“ koji je odradila sa svojim učenicima. Ivona Rendulić održala je radionicu „Tematsko planiranje“ u kojem je prisutne potaknula na izradu tematskog planiranja po razredima. Na kraju predložene su nove teme za sljedeće stručno vijeće.

Duhovne vježbe vodio je svećenik Zagrebačke nadbiskupije Filip Pavlović. Na kraju duhovnih vježbi s vjeroučiteljima se susreo biskup Zdenko Križić. Na početku i na kraju sudjelovao je i predstojnik Katehetskog ureda mons. Marinko Miličević.

IKA/M.K.

 

Novalja.coom