Lika nekretnine

Projekt Razvojnog centra LSŽ među najbolje ocjenjenim projektima realiziranim sredstvima EU fondova

Objavljeno: 26.10.2022

GOSPIĆ - Jučer je u Zagrebu u Hotelu Sheraton održana konferenciju pod nazivom EU fondovi 2021.-2027. koju organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. U okviru konferencije održana je i svečana dodjela nagrada za Najbolji županijski EU projekt 2022.

Na natječaj je kandidirano ukupno 37 realiziranih EU projekata. Stručni žiri izabrao je pobjednike u četiri kategorije - Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji i Doprinos poduzetništvu.

Među najbolje ocjenjenim projektima realiziranim sredstvima EU Fondova u 2022 godini u kategoriji Doprinos poduzetništvu je i projekt Razvojnog centra Ličko-senjske županije, koji je dobio treće mjesto u kategoriji Doprinos poduzetništvu.

Nagradu je u ime Ličko-senjske županije primila pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, promet i veze Ličko-senjske županije Ana Rukavina Stilinović koja je ujedno bila i voditeljica nagrađenog projekta.

Najuspješnijim EU projektom prema izboru čitatelja Jutarnjeg lista je Kulturno-turistička ruta putovima Frankopana (Primorsko-goranska županija).

M.K. 

Novalja.coom