Lika nekretnine

Novi ciklus natjecanja „Žuta točka“

Objavljeno: 04.11.2022

OTOČAC - Počeo je novi ciklus natječaja Žuta točka za udruge u Hrvatskoj, a udruge i zaklade iz cijele države ponovno imaju priliku uključiti se u edukacijski program i osvojiti sredstva za donacijske kampanje.

Natječaj će trajati tri tjedna, od 2. do 23. studenoga, a cilj natječaja je odabrati organizacije civilnog društva koje žele jačati svoje filantropske i fundraising aktivnosti (samo Bog zna što ovo znači!) te uspješnije upravljati svojim organizacijama.

Za prijavu na natječaj organizacije moraju poslati video u trajanju od 90 sekundi u kojem predstavljaju svoju misiju potencijalnim donatorima (građanima i tvrtkama).

 Kroz natječaj u organizaciji Zaklade Žuta točka, a u partnerstvu s Hrvatskom zajednicom županija, Udrugom gradova,  Zakladom Konrad Adenauer i Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, birat će se organizacije civilnog društva koje žele jačati svoje filantropske i fundraising aktivnosti te uspješnije upravljati svojim organizacijama.

Projekt Žuta točka prošle je godine okupio 22 udruge iz čitave Hrvatske, koje su, uz priliku za osvajanje sredstava za konkretnu kampanju, dobile besplatnu edukaciju kroz pet modula te mentorsku podršku u izradi prijedloga za doniranje i fundraising plana za prezentaciju za donatore.

M.G.V./M.K.

 

Novalja.coom