Lika nekretnine

Sankcionirani počinitelji prekršaja u prometu

Objavljeno: 10.11.2022

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Senj su jučer zaustavili:

  • u Krivom Putu osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola (0,84 g/kg), bez položenog vozačkog ispita, za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja i isteklo važenje prometne dozvole upravljao 52-godišnjak. On je uhićen i uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud. 
  • u Donjim Lopcima zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 45-godišnjak bez vozačke dozvole i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije, te protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Policijski službenici Postaje Granične policije Korenica prilikom granične kontrole zaustavili su i kontrolirali osobno vozilo srpskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnjak kojemu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole. On je uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud, te je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 15 dana, uvjetno 6 mjeseci i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od mjesec dana.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom