Lika nekretnine

Povodom Dana planina

Objavljeno: 04.12.2022

KRASNO - Povodom 11. prosinca - Međunarodnog dana planina Nacionalni park Sjeverni Velebit organizira u petak, 9. prosinca, u Krasnu proslavu i zabavu.

U Kući Velebita će od 11:30 do13 uri biti Storytelling radionica za djecu uz topli planinski čaj po bakinom receptu, radionicu će voditi Ileana Tomljanović. Prigoda je to ugrijati se uz dobru priču, povezati s prirodom, otkrivati čari planine…

Istog dana u Društvenom domu od 16 do 18 uri bit će kreativna radionica izrade keramike - LiCe koju će voditi Likovni Centar Rijeka. Radionica izrade keramike preporučljiva je svima koji žele relaksirati se kroz kreativan rad s prirodnim materijalom za koji se tvrdi da ima ljekovit učinak. Također se preporučuje osobama s motoričkim i drugim teškoćama u terapijsku svrhu. Poznata je i kao odlična antistres terapija. Keramika je idealna za ljude koji tvrde da nemaju poseban talent a kreativci su u duši. Izraditi predmet od materijala kao što je glina ima fascinantan oplemenjujući učinak stoga izrada keramike oduvijek veseli ljude i djecu.

Od 18:30 do19 uri bit će predavanje i izložba fotografija Istraživačice velebitskog podzemlja u organizaciji Speleološkog odsjeka PDS Velebi, od 19 do 19:30 predavanje Antonije Viljac Planine bez granica, a od 19:30 uri izložba fotografija Kamena lica Velebita  Josipa Tomaića.

Ostatak večeri rezerviran je za zabavu uz jelo, piće i dobru glazbu – vele u NP Sjevrni Velebit.

M.K.

 

Novalja.coom