Lika nekretnine

Dani tehničke ispravnosti motocikala 2023.

Objavljeno: 24.04.2023

GOSPIĆ - Pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa Republike Hrvatske i ove godine provesti će se preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti motocikala i mopeda pod nazivom "Dani tehničke ispravnosti motocikala 2023".

Akcija se provodi od 24. (ponedjeljak) do 29. travnja (subota)  na cijelom teritoriju Hrvatske, dok se na području Policijske uprave ličko-senjske provodi u Stanici za tehnički pregled „Autoprijevoz d.d.“ u Otočcu.

Akcija ima isključivo preventivno-sigurnosni karakter i temeljena je na poticanju vozača motocikala i mopeda glede ispravnog i pravovremenog sagledavanja aspekta tehničke ispravnosti vlastitog vozila za sigurno sudjelovanje u prometu tj. izbjegavanja prometnih nesreća uvjetovanih tehničkom neispravnošću vozila.

Pregled vozila obavlja se BESPLATNO (bez naplaćivanja naknade) za sve vlasnike vozila, odnosno vozače koji se izvanredno pojave na pregledu sa zamolbom da im se njihov motocikl ili moped pregleda i utvrdi tehnička ispravnost ili neispravnost.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom