Lika nekretnine

Jučer oko 15,30 sati u Otočcu se dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene, a dvije osobe su lakše ozlijeđene

Objavljeno: 04.05.2023

OTOČAC - Jučer oko 15,30 sati u Otočcu se dogodila prometna nesreća u kojoj  su dvije osobe teško ozlijeđene, a dvije osobe su lakše ozlijeđene.
Prometna nesreća se dogodila kad je 27-godišnjak iz Otočca,  pod utjecajem alkohola od 0,74 g/kg upravljao osobnim automobilom i započeo pretjecanje osobnog automobila kojim je u istom smjeru upravljao 37- godišnjak s područja Grada Otočca pod utjecajem alkohola od 0,83 g/kg, te je 27- godišnjak  svojom prednjom lijevom stranom u prednju lijevu stranu osobnog automobila  kojim je iz suprotnog smjera upravljala 37-godišnjakinja iz Otočca.
U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene 37-godišnja vozačica i 14-godišnja putnica, a lakše su ozlijeđeni 27-godišnji vozač i dijete. 
27-godišnji vozač je uhićen, te će biti predan pritvorskom nadzorniku i kaznena prijava dostavljena nadležnomu državnom odvjetništvu.

Jučer su policijski službenici Postaje granične policije Korenica zaprimili kaznenu prijavu od oštećenog 58-godišnjaka zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela računalne prijevare.
Oštećeni je krajem travnja na društvenoj mreži pronašao oglas za kupnju električnog skutera koji je oglasila pravna osoba i s kojom je oštećeni stupio u kontakt.
Nakon što im je oštećeni dao osobne podatke i broj bankovnog računa, dobio je poruku o načinu primitka pošiljke, a nekoliko sati kasnije utvrdio je da su mu na bankovnom računu izvršene četiri transakcije a prodavatelj se više nije javljao.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom